Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیین رونمایی از دو نوع تجهیزات «ساخت ایران» در حوزه نفت و انرژی در شرکت دانش‌بنیان «تهران سوفا» با حضور رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت برگزار شد.

به گزارش خبرنگار شانا، عبدالحسین بیات، رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت، در این آیین با تبریک عید غدیر خم گفت: الگوسازی، مهندسی، تجزیه‌وتحلیل و ساخت قطعات جدید شرکت تهران سوفا به همت جوانان ایرانی انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به آیینی که مدتی پیش برای گشایش پروژه در شرکت دانش‌بنیان «توس پیوند» برگزار شد، افزود: ایجاد توانمندی، استقلال و عزت روزافزون برای ملت ایران، همسو با تفکر غدیر است. از این رو تلاش جوانان، مدیران و متخصصان شرکت «تهران سوفا» مانند«توس پیوند» ستودنی و بسیار ارزشمند است.

رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت تصریح کرد: طراحی و ساخت محصول گام نخست این برنامه است، بنابراین از دست‌اندرکاران شرکت سازنده انتظار می‌رود در گسترش بازار و توسعه محصول سرعت عمل داشته باشند.

بیات با اشاره به حضور مسئولان وزارت صمت و خارجه در این آیین ادامه داد: در حوزه ساخت داخل به‌طور تقریبی توان ساخت همه تجهیزات را داریم. این سخن به این معناست که در توان مهندسی و دانشگاهی محدودیت نداریم؛ محدودیت‌ها به‌طور عمده در حوزه بازار است از این رو همکاری وزارت صنایع و خارجه برای بازاریابی شرکت‌های فعال ایرانی در حوزه صنعت اهمیت دارد.

وی با بیان اینکه نوع تفکر، مسیر شکوفایی هر ملتی را تعیین می‌کند، اظهار کرد: پیش از انقلاب اسلامی همکاران نفتی مجوز نزدیک شدن به برخی قطعات را نداشتند، اما بعد از انقلاب، توان افراد در مسیر شکوفایی قرار گرفت و امروز شاهدیم که در حوزه صنعت، بعضی قدرت‌های بزرگ، تجهیزات را از ایران وارد می‌کنند.

رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت گفت: اکنون بیشتر مدیران نفتی بر این باورند که شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی توان رفع عمده نیازهای صنعت نفت را دارند. نتیجه این باور حرکت در مسیر پیشرفت و شکوفایی صنعت نفت و توسعه صنعتی کشور است.

بیات گسترش بازار با اولویت کشورهای همسایه، افزایش تیراژ تولید با هدف کاهش هزینه و تنوع محصول را گام بعدی دانست و تصریح کرد: مدیران و شرکت‌های داخلی نیز در گسترش محصولات ساخت ایران نقش بسزایی دارند. آنها با اعتماد به ساخت داخلی و استفاده از محصولات تولید داخل، سبب دلگرمی تولیدکنندگان می‌شوند. برای مثال، استفاده از محصولات تهران سوفا در پروژه خط لوله گوره - جاسک نشان‌دهنده اعتماد مدیران این حوزه به تجهیزات ساخت ایران است و این امر ستودنی است.

وی از ابلاغ بخشنامه‌ای به شرکت‌های گروه اقتصادی صندوق‌ها نیز خبر داد و افزود: همه شرکت‌های مرتبط به صندوق نفت مکلف‌اند در اولویت نخست، نیازهای خود به قطعات، پشتیبانی، پیمانکاری و دیگر امور فنی و مهندسی را از شرکت‌های داخل گروه تهیه کنند و شرکت‌های پذیرنده مکلف به رعایت شاخص‌های کیفیت و زمان‌بندی و اصول رقابت حرفه‌ای با رویکرد اقتصادی هستند.

رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت ادامه داد: تجربه شورای عالی پروژه‌ها در گروه اقتصادی صندوق‌ها با وجود عمر کم آن - حدود ۶ ماه - تجربه موفقی است، زیرا شاهد روند پیشرفت ماهانه طرح‌های اقتصادی هستیم. این پیشرفت به‌گونه‌ای است که برای پروژه‌ها افق ۱۴۰۲ و ۱۴۰۴ را تعریف کرده‌ایم.

براساس این گزارش، در این آیین از دو محصول ساخت ایران برای نخستین‌ بار رونمایی شد که شامل شیر صنعتی ۵۶ اینج و شیر صنعتی با فشار طراحی ۱۰ هزار psi است و این تجهیزات برای نخستین بار در داخل کشور از سوی شرکت دانش‌بنیان تهران سوفا و به‌دنبال اعلام نیاز شرکت‌های نفتی ساخته شده است.

 شرکت دانش‌بنیان «تهران سوفا» متعلق به حوزه سرمایه‌گذاری صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت است.

منبع: شانا

کلیدواژه: عبدالحسین بیات صندوق بازنشستگی صنعت نفت رئیس صندوق های بازنشستگی صنعت نفت شرکت های دانش بنیان سال تولید دانش بنیان اشتغال آفرین ساخت داخل رئیس هیئت رئیسه صندوق های بازنشستگی صنعت نفت شرکت دانش بنیان ساخت ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۲۶۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت فرودگاه هایی که تبدیل به لانه پرندگان شد

تین نیوز

تحریم هوایی ایران یکی از بزرگترین مشکلات صنعت هوانوردی ایران است. مشکلی که قدمتی بیش از چهار دهه دارد و با طولانی بودنش این صنعت را به شدت تضعیف کرده است.

به گزارش تین نیوز، این تحریم ها خرید هواپیمای مسافربری نو را به آرزویی دست نیافتنی برای شرکت های هواپیمایی ایران تبدیل کرده و نیجه آن نیز کمبود ناوگان هوایی و  بازار کساد  و گران حمل و نقل هوایی و صنعت هوانوردی ایران بوده است.

در کنار کمبود هواپیما به دلیل ناتوانی در امکان خرید هواپیمای نو ، تعداد زیادی از هواپیمای موجود نیز  به دلیل مشکلات تامین قطعه و ... غیر فعال شده و همین امر موازنه عرضه و تقاضا را برهم زده و موجب شده همان اندک امکانات موجود در بخش حمل و نقل هوایی نیز بازار سیاه پیدا کرده و از دسترس بخشی زیادی از اقشار جامعه خارج شود.

در این بین اصرار غیرمنطقی برای ساخت فرودگاه طی سال های گذشته و حتی اکنون، با وجود کمبود ناوگان و ناتوانی بخش زیادی از مردم از پرداخت هزینه های پرواز، فرودگاه های زیاندهی روی دست کشور به جا گذشته که جز هزینه نگهداری و باری بر دوش بیت المال،  ثمر دیگری ندارد تا جایی که برخی کارشناسان صنعت فرودگاهی این فرودگاه ها را به مکانی برای لانه سازی پرندگان به جای پرواز هواپیما تشبیه کرده و می گویند میلیاردها دلار برای ساخت و توسعه زیرساخت های فرودگاهی هزینه شده که به لانه پرندگان تبدیل شده اند.

این کارشناسان با تاکید بر این که سیاست گذاری ها باید بر مقاومت بر عطش شدید سیاستمداران به خصوص نمایندگان مجلس و استانداران بر ساخت فرودگاه های بدون بازده در استان ها مبتنی باشد، می گویند : عقل و منطق حکم می کند در جایی سرمایه گذاری شود که محل فرار از تحریم ها باشد و نه محلی که به برگه تحریم ها قوت می دهد.

به گفته آنان، لازم است میلیاردها دلاری که با اصرار نمایندگان و دیگر مقامات سیاسی  برای ساخت مکانی امن و زیبا برای لانه سازی پرندگان هزینه شود را می توان در طرح های پربازده و اقتصادی هزینه کرد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • امکان ساخت ۴ و نیم میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • وابستگی صندوق‌های بازنشستگی به بودجه دولت ناشی از چیست؟
  • رونمایی از دستگاه میکروب‌شناسی در ایران
  • رونمایی از دستگاه میکروب شناسی در ایران
  • رفع نیاز‌های فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است
  • ساخت فرودگاه هایی که تبدیل به لانه پرندگان شد
  • محمدی: تحریم‌ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران شد
  • تحریم ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران