Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت، وضع پتروپالایش کنگان را در نشستی با مدیران این شرکت بررسی و تأکید کرد: مطالعات باهدف تکمیل زنجیره ارزش به‌ویژه برای پنتان در پتروپالایش کنگان آغاز شود.

به گزارش شانا به نقل از صندوق بازنشستگی صنعت نفت، عبدالحسین بیات در نشست با مدیران پتروپالایش کنگان روز یکشنبه (۲۳ آبان‌ماه) گفت: پتروپالایش کنگان به‌عنوان یکی از تأمین کنندگان بزرگ خوراک پتروشیمی‌ها، ظرفیت ایجاد ارزش افزوده در محصولات تولیدی را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه توسعه زنجیره ارزش منطق اقتصادی دارد و متخصصان پتروپالایش کنگان در زمینه توسعه‌ای زنجیره ارزش، مطالعات و پژوهش‌های کاربردی را در دستورکار قرار دهند، تصریح کرد: توسعه زنجیره ارزش به‌خصوص برای محصول پنتان، ضروری است.

پایش پیشرفت طرح‌ها

رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت با بیان اینکه هم‌زمان با برگزاری نشست‌ با مدیران شرکت‌ها، برنامه‌ پایش پیشرفت طرح‌ها در حال انجام است، افزود: در صورت نیاز پشتیبانی فنی، مدیریتی و اقتصادی برای شتاب‌بخشی به آنها فراهم است.

بیات با بیان اینکه کارهای ارزشمند، آسان محقق نخواهند شد، افزود: حضور در شرکت‌ها برای نظارت و پایش طرح‌ها، به شکل مستمر ادامه می‌یابد، از این رو در نشست بعدی موارد بیان‌شده ارزیابی می‌شود.

وی با اشاره به گزارش ارائه‌شده درباره میزان حسابرسی‌ها و نبود چالش حقوقی در شرکت گفت: تعداد و سطوح حسابرسی‌های انجام‌شده که اشکال خاصی را هم مشاهده نکردند و نبود چالش حقوقی در این شرکت، ستودنی است.

رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت تأکید کرد: مراقبت و تیزهوشی دائمی ضروری است، بنابراین با وجود همکاری‌های مطلوب با نهادهای حسابرسی و نظارتی، نسبت به همکاری بیشتر تأکید می‌کنیم زیرا هرچه شفاف‌تر بهتر.

آغاز پایش میدانی طرح‌های صندوق‌ها؛ به‌زودی

بیات گفت: بازدید میدانی پروژه‌ها از جمله پتروپالایش کنگان نیز انجام خواهد شد تا از نزدیک همه مواردی که در خصوص پروژه‌ها تشریح شده است در بطن کار نیز بررسی شود. 

وی با اشاره به مسئولیت‌های اجتماعی شرکت‌ها گفت: استفاده حداکثری از نیروهای بومی و مدیران غیرپروازی برای شرکت‌های صندوق‌ها ضرروی است.

رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت گفت: این موضوع که کارکنان فاز اجرایی با نیروهای مرحله بهره‌برداری از نظر تعداد و تخصص متفاوت خواهند بود منطق کار و اقتصاد است، بنابراین برای کمک به نیروی‌های بومی مقوله آموزش برای آنها در دستور کار قرار گیرد تا از مسیر توانمند کردن آنها امکان ادامه فعالیت حداکثری این گروه از هموطنان فراهم باشد. 

اهمیت توانمندسازی بخش خصوصی

بیات افزود: امروز توان کشور به مرحله‌ای رسیده است که امکان انجام طرح‌های بزرگ از ابتدا تا مرحله بهره‌برداری از سوی بخش خصوصی کشور به‌ویژه شرکت‌های توانمند زیرمجموعه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت فراهم است.

وی یادآوری کرد: واگذاری کار و طرح‌ها به بخش‌های خصوصی توانمند و دارای اهلیت از جمله صندوق‌های بازنشستگی از ابزارهای توزیع ثروت در جامعه است.

رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت گفت: کمی بیشتر از یک دهه پیش برخی افق واگذاری‌ها را روشن ارزیابی نمی‌کردند، اما اکنون توان شرکت‌هایی مانند اهداف، اویک، پتروپالایش کنگان که ناشی از انجام کارهای بزرگ و به‌کارگیری نیروی‌های متخصص است با شرکت‌های دولتی نفتی برابری می‌کنند و به امید خدا افزایش نیز خواهد یافت.

بیات تصریح کرد: مدیران و بدنه کارشناسی و تخصصی شرکت‌های یادشده را متخصصان غیررسمی صنعت نفت تشکیل می‌دهند، از این رو یکی از راه‌های توسعه و رشد اقتصاد کشور گسترش و توانمندسازی بخش خصوصی است.

وی ادامه داد: با به‌کارگیری این موارد می‌توانیم مسیر پیشرفت و آینده کشور را حفظ کنیم زیرا سرنوشت همه افراد جامعه با مقوله اقتصاد درآمیخته شده است.

رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت تأکید کرد: شفاف عمل کردن سبب دلبستگی بیشتر مردم به کشور و انقلابشان خواهد شد و این نیز مستلزم کار و تلاش است.

بیات درباره اهمیت استفاده حداکثری از توان ملی نیز گفت: مراقبت شود که استفاده حداکثری از توان و تولید داخلی نیز در چارچوب آیین‌نامه‌های مالی انجام شود.

وی گفت: ساختار و روش فروش و حساب‌های بانکی نیز باید به‌گونه‌ای باشد که اعتبار مالی، ناشی از گردش منابع نیز نصیب شرکت‌های زیر مجموعه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت شود.

منبع: شانا

کلیدواژه: عبدالحسین بیات صندوق بازنشستگی صنعت نفت طرح پتروپالایش کنگان رئیس هیئت رئیسه صندوق های بازنشستگی صنعت نفت پتروپالایش کنگان زنجیره ارزش شرکت ها طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۰۰۸۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منابع محدود بانک‌های خراسان شمالی مشکل‌زا‌ شده است

رئیس سازمان مدیرت و برنامه‌ریزی خراسان شمالی گفت: منابع محدود بانک‌های خراسان شمالی برای فعالان اقتصادی مشکل‌زا‌ شده است. - اخبار استانها -

مرتضی بهزادفر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بجنورد با اشاره به اولویت‌های سال مشارکت مردم در جهش تولید اظهار داشت: یکی از حوزه‌های فعالیت مردم در استان خراسان شمالی حوزه کشاورزی در روستاهاست. 

وی افزود: باید تامین مالی از جمله تامین سرمایه ثابت و سرمایه در گردش برای تولید فراهم شده باشد تا بتوانیم در تولید به توفیقات خوبی دست پیدا کنیم. مطالعات دقیق علمی نشان می‌دهد در استان خراسان شمالی بخش خصوصی به شدت وابستگی به تسهیلات تکلیفی و منابع بانکی است که باید این منابع با سهولت در اختیار فعالان بخش خصوصی قرار بگیرد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان شمالی گفت: متاسفانه بانک‌های استان از منابع محدودی برخوردارند و این موضوع برای بخش خصوصی و فعالان اقتصادی مشکلاتی را فراهم کرده است. فاصله زمانی درخواست فعالان  تا اعطای تسهیلات بسیار زیاد شده و این اختلال باعث عدم رونق بخش خصوصی و فعالیت‌های اقتصادی است.

بهزادفر ادامه داد: در بخش کشاورزی صندوق‌های حمایت مالی از کشاورزان ایجاد شده که در این بخش 51 درصد منابع مرتبط با مردم و باقی منابع دولتی است که مردم در ساده‌ترین حالت ممکن می‌توانند از این صندوق استفاده بکنند. در دو سال اخیر منابع صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان و شهرستان‌ها بسیار خوب بوده و با برنامه‌ریزی دولت تقویت این صندوق‌ها در سال 1403 در اولویت است و ساز و کار این صندوق‌ها بسیار ساده‌تر از ساز کار بانک‌هاست.

وی با بیان اینکه تامین مالی یکی از الزامات جدی تحقق شعار سال است و باید برای این موضوع در سطح ملی و استانی راهکارهای ویژه‌ای دیده شود و تصریح کرد: 30 درصد اقتصاد استان خراسان شمالی وابسته به روستاست و بیش از 45 درصد از جمعیت استان در روستاها ساکن هستند و به همین خاطر در سند توسعه استان خراسان شمالی در سال 1403 یکی از فصل‌های مهم بحث توسعه روستایی است. در این زمینه جزو استان‌های پیشرو هستیم که سندهای مرتبط با برنامه هفتم نیز در استان در حال انجام است. اجرای طرح توان افزایی جوامع محلی در استان در حال انجام است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان شمالی ادامه داد: در این طرح با مشارکت مردم مدلی طراحی شده است که نظام تصمیم‌سازی از دل جوامع محلی بیرون آمده و مردم منابع اقتصادی را پای کار آورده٬ دولت نیز در این میان بخش تسهیلگری را بین مردم و بخش خصوصی و فعالان اقتصادی بر عهده دارد. از سوی دیگر بنا داریم تولیدات مردم به خوبی به بازار معرفی و در بازار دیده و به فروش برود در این مدل اتصال دقیق بازار به جوامع محلی مورد توجه است.

وی افزود: 15 نهاد دولتی و غیردولتی در بحث روستا در حال فعالیت هستند که متاسفانه بخش زیادی از این فعالیت‌ها همسو نیست و باید منابع تجمیع و فعالیت‌ها همسو شود تا اقتصاد روستایی به ویژه در استان خراسان شمالی با ایجاد زنجیره‌های تکمیلی راهبردی شکوفا شود.

انتهای پیام/311/.

دیگر خبرها

  • در استفاده از منابع صندوق توسعه ملی عجله نمی‌کنیم
  • وابستگی صندوق‌های بازنشستگی به بودجه دولت ناشی از چیست؟
  • بانک مسکن: در استفاده از منابع صندوق توسعه ملی عجله نمی‌کنیم
  • ساخت شهرک سیر برای تقویت زنجیره‌ ارزش پیگیری شود
  • کشمش و سفال همدان تقویت کننده مبادلات تجاری کشور
  • رفع کمبودهای حوزه آب برای توسعه صنعت و کشاورزی خراسان شمالی
  • ورودی آب به سد زاوین کلات بیش از سه برابر شد
  • کشمش و سفال همدان تقویت کننده مبادلات تجاری کشور+فیلم
  • تمرکز ویژه استان اصفهان بر تکمیل زنجیره ارزشی صادرات‌ محور
  • منابع محدود بانک‌های خراسان شمالی مشکل‌زا‌ شده است