Web Analytics Made Easy - Statcounter

فعالیت‌های مالی و سرمایه‌گذاری گروه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت در چارچوب اسناد بالادستی و با تکیه بر مطالعات تحلیل بازار توسعه خواهد یافت.

به گزارش شانا به نقل از صندوق‌های بازنشستگی، پس‌انداز و رفاه کارکنان صنعت نفت، عبدالحسین بیات، رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت، روز چهارشنبه (۱۲ آبان‌ماه) در نشست با مدیران شرکت توسعه مالی مهر آیندگان که از زیرمجموعه‌های صندوق‌ها و شرکت سرمایه‌گذاری اهداف است، وضع اقتصادی این گروه مالی را بررسی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه نباید سرمایه‌گذاری را بدون انجام مطالعات تحلیل بازار دچار خطرپذیری کرد، گفت: فعالیت شرکت آیندگان در اوراق بهادار و اداره نهادهای مالی از قبیل کارگزاری، لیزینگ، سبدگردانی و موارد مشابه است، بنابراین استفاده از مطالعات تحلیل بازار سبب هدایت درست سرمایه‌گذاری‌ها و کاهش خطرپذیری می‌شود.

رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت تصریح کرد: تحلیل درست بازار نشان می‌دهد که احتمال به‌دست آوردن سود یا سود بیشتر در چه بازه زمانی یا از کدام محیط‌های اقتصادی وجود دارد، از این رو با این پیش‌بینی تا زمان سودآوری بیشتر، فعالیت‌ها ادامه می‌یابد؛ بنابراین بهره‌مندی از گروه تحلیل بازار برای تصمیم‌گیری درست ضروری است.

بیات با بیان اینکه برای افق سال ۱۴۰۱ ترکیب سبد سرمایه‌گذاری باید با توجه به مطالعات تحلیلی بازار تنظیم شود، ادامه داد: سرمایه‌گذاری موجب تعادل در بازار است، از این رو در محیط‌هایی که سرمایه‌گذاری دچار نقص می‌شود عدم تعادل میان عرضه و تقاضا محسوس است.

وی گفت: در منطقه غرب آسیا عوامل متعددی سبب کاهش روند سرمایه‌گذاری شده که پیامدهای آن در رشد اقتصادی کشورها بروز کرده، از این رو استفاده از علم تحلیل بازار و پیش‌بینی آینده توسط افراد با دانش برای شرکت‌های مالی و اقتصادی، اهمیت حیاتی دارد.

بیات بر شفاف‌سازی فرآیندها از جمله ساختار خرید، فروش و روند اتخاذ تصمیم‌های اقتصادی تأکید کرد و گفت: چنانچه قوانین و اسناد نیز دچار نقص هستند، اصلاح و بهبود آنها امکان‌پذیر است.

وی ادامه داد: فعالیت‌های مالی و سرمایه‌گذاری باید در چارچوب اسناد بالادستی مانند اساسنامه و شیوه‌نامه‌های صادره از سوی صندوق‌ها از جمله آیین‌نامه‌های مالی و سرمایه‌گذاری باشد.

در ابتدای این نشست که مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری اهداف نیز حضور داشت، روند تغییرات سرمایه، ترکیب سهامداران، ارزش روز بهای تمام‌شده پرتفوی شرکت، بازدهی سالانه، شاخص کل و رتبه و روند رشد خالص ارزش دارایی‌ها بررسی شد.

منبع: شانا

کلیدواژه: صندوق بازنشستگی صنعت نفت عبدالحسین بیات سرمایه گذاری صندوق های بازنشستگی مطالعات تحلیل بازار سرمایه گذاری صنعت نفت صندوق ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۸۹۸۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبعات بند مشکل ساز بودجه بر صنعت بیمه و پیشنهاد عدم لحاظ بر درآمدها

امتداد - رئیس بیمه مرکزی با اعلام تبعات عدم اصلاح سقف معافیت مالیاتی برای اشخاص حقیقی و حقوقی بر صنعت بیمه پیشنهاد داد این بند بر درآمد سرمایه‌گذاری ذخایر فنی و ریاضی موسسات بیمه لحاظ نشود.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، علی استاد هاشمی رئیس بیمه مرکزی با ارسال نامه‌ای به محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در خصوص تبعات عدم اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ بر صنعت بیمه، اعلام کرد: پیرو نامه ۴ اردیبهشت ملزم به طرح یک فوریتی اصلاح برخی احکام مالیاتی جهت تسهیل فعالیت‌های اقتصادی در سال جهش تولید با مشارکت مردم موضوع حکم بند س تبصره ۶ قانون بودجه، دلایل توجیهی و پیشنهادات بیمه مرکزی به شرح زیر جهت استحضار ایفاد می‌شود.

۱. به موجب بند س تبصره ۶ قانون بودجه سال جاری، سقف ریالی برای انواع معافیت‌های مالیاتی، نرخ‌های مالیاتی صفر و مشوق‌های مالیاتی تعیین شده است. در رابطه با این حکم هر چند صنعت بیمه بطور مستقیم مشوق مالیاتی مصداق این بند را ندارد با این حال با توجه به اینکه بخش مهمی از فعالیت‌ های اصلی صنعت بیمه معطوف به سرمایه‌گذاری ذخایر فنی و ریاضی شامل سپرده گذاری نزد بانک‌ها، خرید انواع سهام و اوراق بهادار در بازار سرمایه( اوراق مالی اسلامی اوراق گواهی سپرده اوراق نوآوری و …) و سایر ابزارهای مالی است، چنانچه سقف ریالی فوق برای این گونه درآمدها اعمال شود محدودیت و مشکلاتی برای بیمه‌گذاران و بیمه‌گران ایجاد می‌کند.

۲. به موجب قراردادهای بیمه بخش قابل توجهی از مزایا و خدمات بیمه ناشی از بازدهی و درآمد سرمایه‌گذاری منابع بیمه گذاران در قالب ذخایر فنی است. درآمد سرمایه‌گذاری شرکت‌های بیمه عمدتاً متعلق به بیمه گذاران مربوط بوده و نباید به عنوان درآمد شرکت‌های بیمه تلقی شود. شرکت‌های بیمه نقش جمع آوری منابع مالی خرد اشخاص حقیقی و حقوقی را بر عهده دارند و این منابع مالی را از طریق خرید اوراق بهادار( اوراق مالی اسلامی اوراق بدهی و …) و سایر ابزارهای مالی به بازار سرمایه تزریق می‌کنند. بنابراین اعمال مالیات و تعیین سقف برای درآمد حاصل از این سرمایه‌گذاری‌ها برای صنعت بیمه موجه نیست. چرا که این منابع درآمد مستقیم شرکت بیمه نیستند.

۳. از سوی دیگر احتساب درآمد حاصل از سرمایه‌گذاری و اعمال سقف مالیاتی بر این درآمدها موجب اعمال مضاعف مالیات است. به نحوی که شرکت بیمه یک بار بابت درآمد سرمایه‌گذاری مالیات می‌دهد و یک بار هم بابت سود عملکرد شرکت مالیات پرداخت می‌کند که این مالیات مضاعف عملاً موجب زیانده شدن بیشتر شرکت‌های بیمه خواهد شد.

۴. عدم معافیت درآمد سرمایه‌گذاری موسسات بیمه عملاً قیمت تمام شده خدمات آنها را بالا برده و امکان اخذ نرخ بازدهی مناسب برای این شرکت‌ها را دشوار می‌سازد که این امر باعث تضعیف شرکت‌های بیمه در بازار سرمایه در شرایط اقتصاد کنونی خواهد شد.

۵. یکی از تکالیف بیمه مرکزی و شرکت‌های بیمه، افزایش ضریب نفوذ بیمه است که با لحاظ کردن حکم فوق در قانون بودجه دستیابی به هدف تعیین شده غیر ممکن می‌شود.

با عنایت به موارد فوق و به منظور رفع ابهام و جلوگیری از مشکلات مطروحه برای صنعت بیمه و در راستای سیاست‌های نظام در خصوص تشویق و توسعه امر بیمه و تحقق شعار سال، خواهشمند است حکم فوق به نحوی اصلاح شود که درآمدهای حاصل از سرمایه‌گذاری ذخایر موسسات بیمه و بیمه مرکزی مشمول محدودیت‌های این بند نشود.

پیشنهاد می‌شود متن زیر به انتهای بند س تبصره ۶ اضافه شود: “معافیت‌های مقرر برای درآمد حاصل از سرمایه‌گذاری ذخایر فنی و ریاضی موسسات بیمه و بیمه مرکزی مصداق معافیت‌های موضوع این بند نیستند و در محاسبه سقف ریالی مقرر در این بند لحاظ نمی‌شود.”

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • آمریکا: کمک مالی به کی‌یف برای پرداخت حقوق بازنشستگی نیست
  • وابستگی صندوق‌های بازنشستگی به بودجه دولت ناشی از چیست؟
  • آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود
  • آخرین جزئیات از زمان رونمایی صندوق پوشش ریسک بازار سرمایه اعلام شد + فیلم
  • زمینه جذب تسهیلات از بازار سرمایه باید فراهم شود
  • گشتی در اقتصاد جهان | خوش‌بینی صندوق بین‌المللی پول به اقتصاد آسیا
  • رفع نیاز‌های فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • بازار سرمایه یکی از مصادیق دقیق مشارکت مردم در اقتصاد است
  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • تبعات بند مشکل ساز بودجه بر صنعت بیمه و پیشنهاد عدم لحاظ بر درآمدها